Digital konst

Digital konst och grafik är den konstform jag behärskar bäst och är en teknik som ger mig de möjligheter jag söker. Den digitala tekniken tillåter mig att arbeta med konstverk stort, abstrakt, uttrycksfullt och med mycket färg utan att det kladdar eller luktar. Digital konst är den perfekta tekniken helt enkelt! De färdiga bilderna exponeras vanligtvis på fotopapper med lika bra hållbarhet som ett traditionellt fotografi. Vill du köpa någon av mina bilder så kan du bara kontakta mig.

Verk tryckta på papper och inramade

Dessa verk hänger på en utställning just nu, eller så har de gjort det en gång. För någon var det ganska länge sedan de såg dagens ljus första gången, någon annan är helt nyfödd och har precis presenterats för omvärlden för första gången. De väntar alla på att någon ska tycka så bra om dem att de vill ta med dem hem till sig för att hänga på en vägg.

Övriga verk

Några av dessa verk har presenterats på utställningar tidigare, men har av någon anledning inte trivts inramad. De behövde vila, ta en paus från utställningar och delade med sig med sin inramning till andra. Några lever bara digitalt och har aldrig hamnat på papper, men drömmer om att någon gång hänga tillsammans med några av sina kompisar på en utställning.

Urval av sålda verk

Dessa verk har sökt sig till andra ägare runt om i Sverige och trivs väldigt bra där, men deras digitala avtryck lever fortfarande kvar här i en mindre skala. Deras ägare vet att de tittar på ett original, de är helt unika, så detta är bara en kopia av dem för att kunna presenteras här på nätet.